Redirectionare impozit

Susține Centrul Cultural Arab prin redirecționarea a 3,5% din impozitul tău!

Fără să te coste nimic în plus, poți contribui la integrarea socială a imigranților și poți susține Centrul Cultural Arab în promovarea dialogului intercultural! Procesul este mult mai simplu decât pare. Mai jos sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi:

1. Descarcă formularul 230 pentru redirecționarea a 3.5% din impozitul tău pe venit. Descarcă formularul mai jos!

2. Completează cu majuscule secțiunea 1 – „Date de identificare a contribuabilului”, cu datele tale și semnează formularul la rubrica „Semnătura contribuabilului”. Formularul poate fi completat și semnat atât olograf (ulterior scanat pentru a fi trimis), cât și în format digital (de exemplu folosind aplicația Adobe Fill&Sign).

3. După ce ai descărcat, completat și semnat formularul, îl poți transmite către noi prin câteva căi: (1) pe adresa de email a Centrului: office@centrulculturalarab.com; (2) ca mesaj pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Arab din Sibiu; (3) fizic – pentru a stabili locul și data întâlnirii vă rugăm să ne transmiteți un mesaj pe pagina de Facebook sau pe adresa e-mail.

Formularele pot fi transmise până pe data de 25 mai 2023.

Centrul Cultural Arab din Sibiu își propune să faciliteze comunicarea interculturală printr-un dialog deschis între români și arabi, să promoveze cultura arabă și să contribuie la integrarea socio-culturală a imigranților din țările arabe în comunitatea locală din Sibiu. Redirecționarea impozitului tău pe venit către Centru ne va ajuta să desfășurăm activități, să implementăm proiecte noi și să contribuim prin aceasta la dezvoltarea comunității.

%d bloggers like this: