Echipa

Fawzia G. Rehejeh

Fawzia G. Rehejeh este masterandă la „Publicitate și brand” în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS). Este licențiată în „Comunicare și Relații Publice” la aceeași universitate. De curând, a înființat Centrul Cultural Arab din Sibiu. Interesele ei de cercetare sunt în domeniul migrației și integrării sociale. A publicat două articole într-o revistă academică despre reprezentările crizei refugiaților în mass-media românească. Este membru-fondator al Centrului Cultural Arab din Sibiu, România.

Abdul Abbara

Abdul Abbara este un sirian născut în Bulgaria, care din anul 2014 locuiește în România. Este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea. În prezent, activează ca medic rezident în specializarea Chirurgie dento-alveolară, programul de studii Medicină Dentară la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), România.

Aurica Sviderschi

Aurica Sviderschi este o tânără din Republica Moldova care a decis să emigreze în România pentru a descoperi noi oportunități educaționale. Este licențiată în Științe ale Comunicării a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS). Pentru că Sibiul a primit-o cu căldură și a inspirat-o pe tot parcursul studenției, a decis să rămână în orașul din inima Transilvaniei și după finalizarea studiilor. Este pasionată de literatură, dar și de publicitate și branding, acesta fiind și domeniul în care activează pe plan profesional.

Fatima G. Rehejeh

Fatima G. Rehejeh este născută în Siria iar din anul 2013 locuiește în România. A absolvit Facultatea de Știinţe ale Mișcării, Sportului și Sănătății (specializarea kinetoterapie) din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău. Și-a continuat studiile cu un master în kinetoterapie la aceeași universitate. După ce s-a mutat în Sibiu, s-a angajat la Spitalul Județean de Urgență ca kinetoterapeut, iar în prezent lucrează în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu pe postul de kinetoterapeut. Pe lângă profesia ei în domeniul medical, este implicată în activități educaționale constând în predarea limbii arabe pentru copii. Vorbește limbile arabă, română și engleză și este pasionată de sport și fitness.

Mahmoud Alizo

Mahmoud Alizo s-a născut în Siria și trăiește în Sibiu din anul 2014. După ce și-a luat bacalaureatul în Siria, a emigrat din această țară. În România s-a înscris la Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) unde urmează specializarea Medicină generală. Vorbește fluent patru limbi: pe lângă limba lui nativă, araba, mai cunoaște limbile turcă, engleză și română. Printre hobby-urile lui se numără fotbalul și călătoriile.

Mihai S. Rusu

Mihai S. Rusu este sociolog și lector universitar în cadrul Facultății de Științe Socio-Umane a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS). Este doctor în sociologie al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Este interesat de psihologia socială a relațiilor interculturale și de sociologia alterității.

Raluca Deac

Raluca Deac este o sibiancă în vârstă de 29 de ani. A absolvit specializarea Asistență Socială în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS). În prezent, lucrează la o companie multinațională, în cadrul căreia reușește să se folosească de fundalul ei educațional în științele socio-umane. Este interesată de psihologie socială și dezvoltare personală și, fiind ea însăși fiică de emigranți, are o sensibilitate față de echitate și incluziune socială. În timpul liber, îi place să se plimbe în natură și să citească, iar pasiunea ei cea mai mare este călătoritul.

%d bloggers like this: